Ukusno i zdravo

Black George ketering je savršen izbor i prava odluka ukoliko želite da se zdravo i ukusno hranite, kod kuće ili na radnom mestu (firmi). O našem radu i uspehu u poslovanju govori veoma bogato radno iskustvo naših kuvara kao i kuhinja za pripremanje hrane koja je usklađena sa važećim strukovnim standardom. Možemo da Vam ponudimo najlepše slane i slatke zalogaje za sve vrste proslava, ali i svakodnevno uživanje, kao i kvalitetna i ukusna gotova – kuvana jela.

Ketering za sve tipove proslava

Black George nudi Vam usluge pripremanja i dostave hrane za sve tipove proslava:

Naša ponuda obuhvata širok asortiman vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji će sa sigurnošću oduševiti sve Vaše goste, saradnike ili poslovne partnere. Prilikom pripreme hrane za sve vrste proslava (ketering za rođendane, svadbe, slave, proslave u firmama) posebnu pažnju posvećujemo izboru najkvalitetnijih namirnica, što našim jelima daje vrhunski kvalitet i ukus.

ketering iz restorana Black George
ketering specijali iz restorana Black George

Kuvana jela - dostava za firme

Black George ketering za firme, podrazumeva dostavu hrane i gotovih jela za radnike i preduzeća. Naručite izbalansiran obrok koji se sastoji od supe ili čorbe, glavnog jela, salate i kolača.