Organizujemo sve vrste proslava za vas

U restoranu površine 200m2 pored standardnih usluga našeg restorana, možemo vam ponuditi:

Bilo da je reč o organizaciji Vip događaja, motivaciji zaposlenih, plasiranju novog proizvoda, „team building event-a“, korporativnih, novogodišnjih ili privatnih proslava, Black George je tu vas ugosti na adekvatan način a pre svega sa profesionalnom uslugom i najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Korporativne proslave

Korporativna proslava zahteva poseban nivo organizacije i pažnje, naročito prilikom izbora ambijenta za ovu priliku. Podjednako je važan prostor, hrana, dekoracija, pozivnice, kao i mnogi drugi detalji koji jednu proslavu korporativnog tipa mogu učiniti jedinstvenom i pre svega prijatnom za sve zaposlene.

Ne kaže se bez razloga da najvredniju imovinu i najveći uspeh svake kompanije predstavljaju upravo njeni zaposleni, pa je zato jako važno da prostor za proslavu koji odaberete može da zadovolji različite ukuse. 

Black George vam svojom ponudom pruža jedinstvenu priliku da vašu uspešnu poslovnu priču predstavite na zadovoljavajućem nivou, uz jedinstven ugođaj vredan jednog Vožda. Mi smo tu pre svega da vam pomognemo oko svih pojedinosti koje vas mogu zanimati oko organizacije, da vas uputimo, posavetujemo i damo smernice oko organizacije celokupnog događaja, muzičkog programa, sve od dočeka gostiju pa do kreiranja događaja koji će vaši zaposleni dugo pamtiti.

Organizacija korporativnih proslava u restoranu Black George

Jedinstven prostor za proslave u Beogradu

Bez obzira na to da li za vas organizujemo korporativnu, proslavu rodjendana ili neku drugu privatnu proslavu u Black Georgu ćete se osećati kao kod kuće.

Prijatan, topao ambijent i moderno uređen prostor koji se pamti po toplini, ambijentu, dobrim zabavama, zavodljivim pogledima i širokim osmesima će vas i vaše goste sigurno dodatno opustiti i učiniti da uživaju u proslavi na najbolji način.

Vrhunski gastronomski zalogaji spremljeni do strane naših kuvara će zadovoljiti vaše apetite a pića renomiranih proizvođača pružiće vama i vaših gostima jedinstven ugođaj koji će se dugo pamtiti. Više o ponudi hrane i pića možete pogledati klikom na linkove ispod. 

Efikasna organizacija, vi samo ponesite dobro raspoloženje

Po pitanju organizacije proslava, naš cilj da sve dogovore završavamo brzo i efikasno, tako da vama, nakon postizanja dogovora, obezbedimo što manje razmišljanja a što više opuštanja na zabavi. Na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje.

Cenimo vaše dragoceno vreme i želimo da svaki dogovor koji napravimo bude na obostrano zadovoljstvo, uz sjajnu atmosferu za sve prisutne goste, bez obzira da li su iz zemlje ili iz inostranstva. Krajnji cilj jeste proslava tokom koje će se svi osećati prijatno i opušteno.